top of page

Woning- & Projectbouw
Prefab constructies

Project 2B Square 
(Oostduinkerke)

Project ODK omvat enerzijds een renovatie van een bestaand appartements-blok en anderzijds een optopping van dit gebouw. De optopping omvat 3 bouwlagen extra ! Aan de hand van een goede voorbereiding en een ESF structuur zal dit project ruwbouwtechnisch gerealiseerd worden op 2 maanden. Afwerking en verkoop van de wooneenheden kan dus zeer snel opstarten. Hetgeen een snelle return on investment geeft. 

Project CS & CA
(Hechtel)

Voor deze villa's werd er gewerkt met een ESF structuur. In beide projecten is de specifieke & tegenstrijdige eisen van privacy & openheid op eigen en specifieke architectonische wijze ingevuld. Bij de woning CS is dit gezien het hoekperceel uitgewerkt met een al omvattende tuinwand en binnenliggende patio's, bij CA is dit uiteindelijk geresulteerd in het wonen op verdiep. 

De Burkel 1&2
(Peer)

In het inbreidingsgebied de Burkel te Peer tonen we samen met All-MR aan dat prefabstructuren in ESF uitermate geschikt zijn voor de toepassing in de projectontwikkeling.  Op zeer korte termijn ontwikkelden de partijen hier een eerste fase van 3 gekoppelde lage energie woningen in ESF. Moderne strakke vormgeving afgewerkt met gevelbepleistering en hout. Het 2e project wordt weldra opgestart en bestaat uit 2x2 geschakelde lage energie woningen. Return on investment is ook hier snel! 

Project V
(Balen)

Staalbouw & beton wil niet enkel industriebouw zeggen.  Woning in volledige staalbouwstructuur afgewerkt met witte betonpanelen!

Project Med. Kabinet 
(Beverlo)

Ook dit maal staan wij weer in voor het uitbreiden / verbouwen van het medisch kabinet. Dit maal omhelst de uitbreiding het realiseren van een inkompartij/secretariaat samen met 2 bijkomende praktijkruimten. De inkompartij - secretariaat vormt de schakel tussen het bestaand gedeelte van de artsenpraktijk met het nieuwe gedeelte. Het is al het ware een overkapping van de bestaande inkompartij. Binnen het geheel concept, dus ook van de nog in de steiger staande uitbreidingen vormt dit de eerste patio van 3. Dit om een zo luchtig mogelijk praktijkgeheel te krijgen waar men duidelijk afstapt van de typische gangen, kamertjes en wachtruimten. Openheid, licht en lucht zijn samen met een a-typische inrichting de basis van dit ontwerp.  Om de constructie en de impact van de uitbreiding op de lopende werking te beperken is ook hier geopteerd om de ruwbouwstructuur uit te werken in ESF. 

Project VH
( Lummen)   

De woning VH te Lummen is als een volledige staalstructuur opgebouwd en vooral in het interieur volledig zichtbaar gelaten. De vlakke gevelpanelen zorgen eveneens voor de directe afwerking van de binnenwanden. De woning is geheel opgebouwd rond de tuin en vooral in directe relatie tot de zon !

Project Citadel 
(Diest)

Het woonproject maakt de link tussen een nieuwe achterliggende verkaveling en de Citadel(laan) te Diest.  Door een insteek te creëren 

bottom of page