top of page

ATLR+

Architectuur - Technics - Facility - Vastgoed - Interieur

Het totaalconcept ATLR+ kadert in de verdere uitbreiding van het architectuurkantoor ATLR Architecten. Naast architectuur kan je bij ons voortaan ook terecht voor de divisies technics, facility (onderhoud en beheer), vastgoed en interieur. Door deze specifieke structuur waarbij wij verder gaan dan louter en alleen het ontwikkelen van een architectuurproject begeleiden wij de opdrachtgever over een volledig traject van prospectie tot realisatie, verkoop, onderhoud en inrichting. Het team en de vaste partners van ATLR+ zijn hiervoor specifiek samengesteld uit architecten, stedenbouwkundige, project-& facility managers, klankbegeleiders & vastgoedconsulenten.

Scherm­afbeelding 2023-08-29 om 20.00.41.png

MISSIE

Door zowel specialist te zijn in architectuur, technics, facility, interieur als vastgoed kunnen wij onze klanten van A tot Z bedienen. Zo streven we ernaar dat de architectuurtak een gebouw ontwerp, het interieurgedeelte dit inricht en de vastgoedtak het project verkoopt. Binnen ATLR+ vinden we het belangrijk om onze klanten te ontzorgen en de contactpersoon bij uitstek te zijn. Kortom een totaalbeleving aan te bieden! 

VISIE

Door onze specifieke knowhow binnen de 5 divisies zijn wij de voornaamste contactpersoon gedurende het proces. Zo kunnen wij onze klanten van A tot Z bijstaan bij de volledige opvolging van hun project en een optimale service garanderen.

bottom of page