top of page

Projectontwikkeling 

VD Immo 
(Mol - Slachthuistraat)

Woonproject van 4 woningen (2x2 in half open structuur) waarbij er een herontwikkeling van een bestaand perceel dit project mogelijk maakte. Het hoekgebouw is een handelshuis, dit gezien de commerciële ligging van het project. Het wordt in zijn globaliteit ontwikkeld en achteraf zullen de nodige grondsplitsingen uitgevoerd worden.

Project A 
(Paal)

Een specifiek kleinstedelijk ontwikkelingsproject op een perceel gelegen tussen een doorgangsweg en het dorpsplein.  Hierdoor is er gekozen om het project te ontwikkelen met 2 voorgevels.  De zone tussen beide volumes omvat de passerellen en toegangen voor de appartementen. Hierdoor verliest men in de gevellijnen ook geen zones voor verticale circulaties en blijven de gevels volledig vrij voor appartementen. Het gelijkvloersnivo maakt gebruik van de ligging aan de doorgangsweg en het plein om zich in openheid naar beiden te richten. Tevens voorziet een voetgangersdoorgang van de nodige luchtigheid, passage en sociaal contact. 

Project 2B Square
(Oostduinkerke)

Het project ODK omvat enerzijds een renovatie van een bestaand appartementsblok in Oostduinkerke en anderzijds uit een optopping  dit appartementsbouw. De optopping omvat 3 bouwlagen extra ! Aan de hand van een goede voorbereiding en een ESF structuur zal dit project ruwbouwtechnisch gerealiseerd worden op 2 maanden. Afwerking en verkoop van de wooneenheden kan dus zeer snel opstarten. Hetgeen een snelle return on investment geeft. 

Project SFI
(Kwaadmechelen)

Het project, gegroeid uit een design - & build wedstrijd, ontwikkelde we samen met Service Flats Invest - Ibens nv (aannemer) 37 service flats met bijhorende faciliteiten in Kwaadmechelen (Ham).

De Burkel 1&2
(Peer)

In het inbreidingsgebied de Burkel te Peer tonen we samen met All-MR aan dat prefabstructuren in ESF uitermate geschikt zijn voor de toepassing in de projectontwikkeling.  Op zeer korte termijn ontwikkelden de partijen hier een eerste fase van 3 gekoppelde lage energie woningen in ESF. Moderne strakke vormgeving afgewerkt met gevelbepleistering en hout. Het 2e project wordt weldra opgestart en bestaat uit 2x2 geschakelde lage energie woningen. Return on investment is ook hier snel! 

bottom of page