top of page

Industrie

Tal - Lithoss
(Pittem)

Nieuw kantoor- & productiegebouw voor de Belgische fabrikant van design verlichting en schakelaars te Pittem. In samenwerking met B+M Architecten uit Wervik wordt het nieuw gebouwencomplex voor Tal-Lithoss - Transelek ontwikkeld. B+M nam de lead in het ontwerp van dit gebouw ATLR de lead in de uitvoering. Het gebouw heeft ongeveer een footprint van 7800m2

Wijckmans betoncentrale + transportband
(Ham)

Bouwmaterialenhandel Wijckmans uit Ham (Kwaadmechelen) wenst zijn prefabbetonproductie uit te breiden. Hiervoor wordt er een nieuwe betoncentrale en productiehal gebouwd. De grondstoffen worden aangeleverd via het aanpalend kanaal,opgevangen in nieuwe grondstofbunkers (ingewerkt in kadewand) en via een transportband naar de betoncentrale gebracht. Technisch huzarenstuk gezien de aanwezige hoogspanningsleidingen, hoge drukgasleidingen, waterwegen,nivo verrschillen,...

Plascobel bvba 
(Pelt)

Plascobel bvba maakt deel uit van de Euronyl group uit Deinze. Het project omvat de uitbreiding van het bedrijf enerzijds en anderzijds de volledige herontwikkeling van de sites. Voor Plascobel bvba wordt er een uitbreiding voorzien dewelke omvat het uitbreiden en herorganiseren van de productieruimte met oa matrijzenkluis en - onderhoud (1250m2), kantoren (+/- 800m2) en opslag (4500m2). De herontwikkeling van de sites houdt in: een overslag gebouw van om en bij de 16000m2 en KMO units met een totale oppervlakte van om en bij de 8000m2.

Alençon Plastics & Plastigray
(Frankrijk)

Na het verbouwen en uitbreiden van Plascobel starten we met de 2e sluitgieterij voor de Euronyl Group uit Deinze. Deze sluitgieterij is gelegen in Frankrijk te Alençon. Het totale project is in de grootorde 8.000m2 en omvat zowel opslag (afgewerkte goederen en grondstoffen), productie en 450m2 kantoren. Aansluitend op Alençon Plastic zijn we nu ook reeds gestart met een derde spuitgieterij namelijk Plastigray.

Borealis 
(Beringen-Antwerpen-Beveren)

Voor de verschillende sites van Borealis (Beringen - Kallo - Antwerpen) verzorgen wij de bouwtechnische ondersteuning, dit meestal in samenwerking met Jacobs Engineering uit Antwerpen.

bottom of page